Friday, December 15, 2023

Ulei de Ricin si de Cocos

ȘTIAȚI de ce să-ți pui ulei pe buric?

Un bărbat de 62 de ani avea vedere slabă la ochiul stâng, abia vedea mai ales noaptea și oftalmologii i-au spus că ochii lui sunt în stare bună, dar singura problemă era că venele care îi dădeau sânge la ochi erau uscate și el să nu mai vezi niciodată.

Buricul nostru (NABHI), este un cadou incredibil pe care ni l-a dat creatorul nostru.
Potrivit științei, prima parte creată după concepție este buricul. După crearea sa, se atașează de placenta mamei prin cordonul ombilical.
Buricul nostru este cu siguranță un lucru incredibil! Potrivit științei, după ce o persoană moare, buricul este încă cald timp de 3 ore, deoarece atunci când o femeie concepe un copil, buricul ei hrănește copilul prin buricul copilului. Și un copil adult se formează în 270 de zile = 9 luni.

Acesta este motivul pentru care toate venele noastre sunt conectate la buricul nostru, făcându-l punctul focal al corpului nostru. Buricul este viața însăși!
„INFANTERIE” este situat în spatele buricului, care are peste 72.000 de vene. Numărul total de vase de sânge pe care le avem în corpul nostru este egal cu dublul circumferinței pământului.

CURĂ
Aplicarea uleiului pe buric pentru ochi uscați, vedere slabă, pancreas, călcâiele și buzele crăpate, menține fața strălucitoare, părul strălucitor, dureri de genunchi, frisoane, letargie, dureri de articulații și piele uscată.

* REMEDIU pentru ochi uscați, vedere slabă, ciuperca unghiilor, piele strălucitoare, păr strălucitor *

Seara, înainte de a merge la culcare, pune 3 picături de ulei de cocos pe buric și întinde-l 1 centimetru și jumătate în jurul buricului.

*Pentru durerile de genunchi*

Seara, înainte de a merge la culcare, pune 3 picături de ulei de ricin pe buric și întinde-l pe 1 centimetru și jumătate în jurul buricului.

*Pentru tremor și letargie, ameliorarea durerilor articulare, piele uscată*

Seara, înainte de a merge la culcare, pune 3 picături de ulei de muștar pe buric și întinde-l pe 1 centimetru și jumătate în jurul buricului.

*DE CE PUNEȚI ULEI PE Buric

Buricul poate detecta ce vene sunt uscate și, când puneți ulei pe el, îl ghidează prin ele și le deschide...

Când un bebeluș are o durere de stomac, de obicei îl masăm cu ulei și vedem că durerea dispare. O sa vedem mai repede daca punem cateva picaturi direct pe buric si masam in jurul lui cateva minute, durerea se vindeca. Uleiul funcționează în același mod.

Nu este rău să încerci.

Poți să ții lângă pat o sticlă mică cu picurat cu uleiul necesar și să scapi câteva picături pe buric și să-l masezi înainte de culcare. Acest lucru va face turnarea convenabilă și va preveni scurgerile accidentale.

Știam că pentru a scădea temperatura la copii ar trebui să puneți un tampon de vată cu alcool pe buric, acum știm că uleiul este mai bun.

Vă transmit aceste informații valoroase și foarte utile primite de la un prieten minunat.

CHIAR FASCINANT

Fiind în întregul său energetic

No comments:

Post a Comment