Wednesday, November 11, 2015

Ceapa Rosie pentru reglarea functionarii tiroidei

Trebuie sa tai o ceapa rosie pe jumatate, apoi sa o aplici direct pe zona glandei tiroide, masand usor, astfel incat sucul ei sa intre bine in piele. Se recomanda sa utilizezi acest remediu seara inainte de a merge culcare. 

 Mergi la culcare fara sa speli zona de aplicatie, astfel incat sucul de ceapa sa actioneze pe toata durata noptii. Sucul de ceapa stimuleaza in mod natural functia glandei tiroide.

 Ulterior aplicarii in zona glandei tiroide a sucului de ceapa, pentru a fi si mai eficient tratamentul, trebuie sa plasezi cate o felie de ceapa in soseta, apoi sa o lasi sa actioneze pana dimineata. Incearca sa o plasezi exact in zona indicata in imaginea de mai jos! 



In conformitate cu medicina traditionala, se crede ca picioarele si mainile sunt in corelatie directa cu organele interne. Acest lucru se datoreaza "meridianelor" care trec prin intregul corp. 

 Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar substantele continute de ceapa pot face minuni glandei tiroide si nu numai, aceasta avand si capacitatea de purificare a organelor interne dar si a sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism. 

Aceasta practica poate fi utilizata indiferent de problemele pe care le ai cu tiroida - fie ca suferi de hipertiroidie, fie ca suferi de hipotiroidie! 

 Urmeaza aceasta metoda de 2 ori pe saptamana si dupa o luna de zile vei observa efectele! 

Links
http://www.secretele.com/2015/10/dupa-ce-vei-citi-asta-nu-vei-mai-avea.html?m=1

No comments:

Post a Comment