Tuesday, December 22, 2015

Remediu pentru grăsimea abdominală

Reteta

Ingrediente:

    1 castravete
    1 legatura de patrunjel sau coriandru
    1 lamâie
    1 lingura de ghimbir proaspat ras
    1 lingura de suc de Aloe Vera
    ½ pahar cu apa

Mod de preparare ?i administrare:

Puneti toate ingredientele într-un storcator Si amestecati-le. Consumati bautura chiar înainte de a merge la culcare. Bucurati-va de un abdomen frumos! 


Aceasta bautura va rezolva în cele din urma problemele voastre. Ea va va ajuta sa va atingeti scopul, adica pierderea în greutate si, în acelasi timp, va elimina excesul de grasime abdominala.

În timp ce dormiti, metabolismul func?ioneaza mai lent decât atunci când sunteti treaz. felul acestei bauturi este sa stimuleze metabolismul, de fapt sa ajute organismul sa arda caloriile în timpul somnului. Nu e uimitor oare acest lucru?!

În ce mod ingredientele incluse în aceasta bautura va ajuta sa ardeti grasimile:

Castravetii: Includeti castravetii în meniul vostru de zi cu zi daca doriti sa reduceti grasimea abdominala. Ei au un continut extrem de scazut de calorii, doar 45 de calorii într-un castravete întreg. De asemenea, au un con?inut ridicat de apa ii fibre, si mai presus de toate au un efect de împrospatare.

Patrunjelul si Coriandrul: Patrunjelul si coriandrul au ambele un continut foarte scazut de calorii, sunt bogate în antioxidanti, vitamine si minerale care ajuta la ururarea retinerii apei, fara a provoca vreun sentiment de balonare sau disconfort abdominal.

Lamâia: Lamâia este responsabila pentru eliminarea tuturor toxinelor acumulate în organism. Eliminarea toxinelor presupune un metabolism crescut, iar un metabolism crescut presupune arderea grasimilor – o reactie în lant.

Ghimbirul: Ghimbirul are capacitatea de a accelera metabolismul, de a preveni constipatia si a topi excesul de grasime abdominala. Toti compusii din ghimbir activeaza în sinergie pentru a preveni rapid supraalimentarea ii a elimina grasimea abdominala.

Sucul de Aloe Vera: Sucul de Aloe Vera contine antioxidanti naturali care ajuta la retinerea cresterii radicalilor liberi din organism si reduce procesele inflamatorii. În plus, stimuleaza rata metabolica, iar aceasta, la rândul ei, duce la un consum ridicat de energie. Acest proces stabilizeaza si reduce indicele de masa corporala (IMC).

Preparati aceasta bautura uimitoare si extrem de energizanta si consumati-o seara, înainte de somn. Prin consumul regulat ale acestei bauturi veti reduce grasimea de pe abdomen în cel mai scurt timp

No comments:

Post a Comment