Monday, November 7, 2016

Ceapa folosita pentru boli pulmonare, eczeme, paraziti intestinali, negi, conjunctivita, degeraturi, insuficienta cardiaca, dureri de dinti

Curata o ceapa si foloseste-o astfel:
- Consuma o ceapa pe zi pentru alinarea durerilor de cap, durerilor de dinti, durerilor de urechi, pentru tratamentul racelilor, pentru eliminarea infectiilor la ochi.
- In cazul in care ai dureri la incheieturi, ia cateva felii de ceapa si impacheteaza zonele dureroase pentru a scapa de aceste dureri
- In caz de temperatura ridicata, ia cateva felii de ceapa si aplica-le pe talpi. In scurt timp temperatura va reveni la normal.
- Consuma regulat cate o ceapa pe zi pentru a trata insuficienta cardiaca.
- Sangerarile de nas pot fi tratate cu ceapa. Ia o felie de ceapa si aplic-o pe vena jugulara. Sangererea se va opri in cateva minute.
- Muscaturile de insecte se trateaza cu ceapa. O felie de ceapa aplicata direct pe zona afectata va rezolva problema in scurt timp.
- In caz de degeraturi, trebuie sa va infasurati zona cu felii de ceapa. In scurt timp mancarimile se vor reduce si regenerarea tesuturilor va fi grabita.
- Ulcerele varicoase se pot vindeca cu ajutorul cepei. Rade o ceapa si amestec-o cu ulei de masline. Aplica acest amestec pe zona afectata si procesul de vindecare va fi accelerat vizibil.
- Pentru tratamentul bataturilor, trebuie sa tocati marunt o ceapa si sa o amestecati cu otet din cidru de mere. Lasati amestecul sa stea peste noapte, apoi aplicati direct pe bataturi. Acestea se vor vindeca vazand cu ochii.
Fa-ti un suc de ceapa si trateaza-ti diversele conditii de sanatate astfel: 
Curata o ceapa si fa-ti un suc folosind storcatorul.
Trateaza urmatoarele conditii de sanatate utilizand acest suc astfel:
- In caz de boli pulmonare, se amesteca sucul de la o ceapa cu o lingura de miere si se consuma 2-3 lingurite pe zi.
- Pentru a preveni caderea parului si pentru a stimula cresterea lui, aplica suc de ceapa la baza firului de par, masand usor. Efectele se vor vedea in cateva saptamani.
- Pentru tuse puternica si persistenta bea un pahar de 200 de ml de apa amestecat cu 2 linguri de suc de ceapa. Tusea se va diminua considerabil.
- In caz de eczeme, aplica direct sucul de ceapa direct pe zonele afectate si vei scapa de eczeme in scurt timp.
- Impotriva parazitilor intestinali, bea 100 de ml de apa amestecata cu 1 lingura de suc de ceapa dimineata pe stomacul gol. Veti scapa de parazitii intestinali dupa 20 zile!
- In caz de flatulente si constipatie, bea suc de ceapa amestecat cu coniac in parti egale. Vei rezolva problema in scurt timp.
- Pentru a elimina negii, aplica suc de ceapa de cateva ori pe zi, masand usor. Acestia se vor usca in maxim 30 de zile.
Cu o ceapa fiarta vei rezolva urmatoarele probleme:
Se taie o ceapa in mai multe bucati si se fierbe in 500 de ml de apa timp de 30 de minute.
Apa rezultata se foloseste pentru:
- Tratamentul tusei si a bolilor respiratorii.
- Pentru curatarea tractului urinar.
- Pentru tratamentul conjunctivitei

No comments:

Post a Comment