Wednesday, November 11, 2015

Tratamentul vindecătorilor chinezi şi ruşi pentru durerile articulare şi de spate

Folia de aluminiu
 
Proprietatile de vindecare ale foliei de aluminiu sunt foarte bine cunoscute de vindecatorii chiezi si rusi. 
 
“Practica a demonsrat ca folia de aluminiu poate fi folosita ca instrument de vindecare in afara bucatariei, unde ar trebui sa fie utilizata cu o extrema precautie.
 
”In cazul in care te lupti cu dureri la nivelul gatului, spatelui, umerilor sau genunchilor, pur si simplu infasoara zona cu folie de aluminiu, iar durerea va disparea destul de rapid.
 
Energia vietii din corpul nostru trece printr-un punct biologic activ, reflecta si revine la meridianul de unde a pornit la inceput. Aceasta metoda de tratament are un efect pozitiv asupra organelor asociate cu acelasi meridian. In acest fel, puteti rezolva orice problema de sanatate si puteti calma durerea incapatanata.
 
Aceasta metoda de vindecare, aparent neobisnuita, dar interesanta,  a fost si este in continuare practicata de multi vindecatori chinezi si rusi si a fost explicata in detaliu in cartile lui Wilhelm Reich, un psihoterapeut si student al lui S.Freud.
 
Cum te poate vindeca folia de aluminiu?
Ia o bucata de folie de aluminiu, pune-o pe locul inflamat si fixeaz-o cu un bandaj, elastic daca se poate. 
 
-Folia de aluminiu se aplica in tratamentul diferitelor tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gatului, spatelui, bratelor, picioarelor, articulatiilor, sciatica, artrita reumatoida si in cazul depozitelor de sare. 
 
De asemenea, poate fi utilizata si in tratamentul gutei si in cazul cicatricilor postchirurgicale.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu si sa o aplici pe cicatrice sau, in cazul gutei, sa iti invelesti degetul mare cu folie si sa o fixezi cu un bandaj. 
 
Vindecatorii din China recomanda ca acest tratament sa durezi aproximativ 10-12ore. Pune o bucata de folie de aluminiu deasupra locului inflamat si tine-o peste noapte. Se face o pauza de 1-2 saptamani si se repeta tratamentul daca este necesar.
 
 Folia de aluminiu are un puternic efect anti-inflamator asupra organismului.
-Folia de alumiu te poate ajuta sa scapi de raceala – Infasoara-ti picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu si pune o bucata de hartie sau o material textil din bumbac intre fiecare strat. 
 
Tine compresa timp de o ora. Apoi, inlatura compresa si pune-o din nou dupa doua ore. Las-o sa actioneze timp de o ora si apoi fa pauza din nou.
 
 Acest tratament se repeta de trei ori.Cu toate acestea, multi oameni discuta in continuare despre modul in care functioneaza acest tratament.
 
Exista oameni care se bazeaza pe stiinta, in timp ce altii se bazeaza pe bioenergie. Iata cum ne explica A.V. Skvorcov, un om de stiinta rus:“Vindecatorii folosesc adesea instrumente de restructurare a energiei, cum ar fi folia de aluminiu. 
 
La nivelul organismului uman exista celule speciale stem care se intrepatrund in mod constant cu campul energetic al Pamantului. Din anumite motive, acest camp se deformeaza, si astfel este afectat fluxul de energie trimis catre celulele stem. 
 
Suprafata sa reflecta campul energetic al Pamantului si, asemenea unei lupe, il face sa para de cateva ori mai mare, si astfel este permisa restabilirea interactiunii perturbate dintre celule si acest camp energetic. 
 
Mai mult decat atat, suprafata sa stralucitoare impiedica patrunderea radiatiilor nearmonice externe in corpul uman si acumularea de astfel de radiatii.”
 
...se spune ca e mai eficient daca aplicam pe piele partea mai lucioasa a foliei.

No comments:

Post a Comment