Tuesday, September 15, 2015

Cum să slăbești cu miere și scorțișoară

Într-o cană mare cu apă fierbinte se pune o lingură de miere și o jumătate de lingură de scorțișoară, proaspăt măcinată (este mai bună la gust și proprietățile ei sunt mai puternice). Se lasă să dea în clocot, apoi se răcește și se împarte în două, 

O jumătate de cană se va bea dimineața pe stomacul gol (nici măcar apă chioară nu trebuie băută înainte), iar cealaltă jumătate de cană seara, înainte de culcare (nu înainte de a vă fi pregătit porția pentru a doua zi). După ce ați băut porția de seară, nu trebuie să mai consumați nimic altceva.

Amestecul de miere și scorțișoară va duce la accelerarea ardeilor. Astfel, veți reuși să pierdeți până la 2 kg într-o săptămână, fără să depuneți vreun alt efort.

În plus, veți vedea că are efect și asupra colăceilor de pe burtică, grăsimea de pe această parte a corpului fiind mai ușor de dizolvat decât în cazul altor diete.

Nu trebuie să faceți modificări substanțiale în dieta zilnică, Sigur, întotdeauna ajută diminuarea consumului de dulciuri, pâine și grăsimi.

Nu neglija nici mișcarea - dacă nu poți să faci exerciții fizice, apelează măcar la mersul pe jos. 1000 de pași, în ritm sportiv, pot face minuni.

No comments:

Post a Comment